Eerste Roparun teambijeenkomst

Eerste Roparun teambijeenkomst

logo-roparunZaterdag 3 december was de eerste Roparun teambijeenkomst. Met vijf teamleden zijn we afgereisd naar het mooie Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De zaal was zo goed als vol. Toen vanaf het podium de vraag werd gesteld wie voor het eerst meedoet stak ongeveer driekwart hun hand op en kreeg een groot applaus van de overige aanwezigen. Waarom applaus? Zij weten wat ons te wachten staat. (slik)

Gedurende de presentatie is er meer verteld over de Roparun organisatie, er werd een filmpje getoond met een terugblik van de Roparun 2016, een optreden van een zingende verpleegster, diverse doelen hebben hun verhaal gedaan en teams gaven hun tips. Er is veel gelachen en af en toe een traan weggepinkt. En bovenal was de sfeer fantastisch. Door het enthousiasme van iedereen hebben we nòg meer zin om de Roparun 2017 tot een goed eind te volbrengen en geld in te zamelen voor alle goede doelen. Ondanks het applaus… 😉

Buiten de zaal waren stands te vinden waar diverse teams hun ervaringen deelden. Ook verkochten zij spullen om geld in te zamelen voor de goede doelen.

Al met al een zeer nuttige ochtend. De volgende teambijeenkomst is op 18 maart 2017.

Reageren is niet mogelijk.