De Online Drogist sponsort massagebenodigdheden

De Online Drogist sponsort massagebenodigdheden

Een kleine week voor de start van de Roparun heeft De Online Drogist massagebenodigheden gesponsord ter waarde van € 180,-.  Het pakket bestaat uit onder andere massageolie, drukverband en cool packs. Namens Team SnijderFit, bedankt!

De Online Drogist, de grootste en voordeligste drogist van Nederland, is een webwinkel voor onder andere verzorgingsproducten, vitamines, voedingssupplementen en geneesmiddelen. Onlangs heeft De Online Drogist nog de nationale Shopping Award 2018 in ontvangst mogen nemen.

Zonder sponsoring zou het niet mogelijk zijn om een mooi bedrag bijeen te krijgen voor dit goede doel. Naast het verzamelen van geld voor de stichting, komt er heel wat kijken om deze prestatie neer te zetten. Vervoer voor de lopers en de fietsers, eten en drinken voor het hele team tijdens de run, enzovoort. Iedere euro die we niet uitgeven kan naar het goede doel. Om die reden zoeken we niet alleen sponsoren die ons financieel, maar ook materieel willen ondersteunen. Wilt u ons ook ondersteunen? Klik op de doneer-button op deze website of neem contact met ons op.

Reageren is niet mogelijk.