Fantastische prestatie van Team Snijderfit tijdens ROPARUN 2018!

Fantastische prestatie van Team Snijderfit tijdens ROPARUN 2018!

Tijdens het pinksterweekend heeft team Snijderfit (team 291) een fantastische prestatie neergezet tijdens de ROPARUN 2018. Wij zijn ontzettend trots op alle 25 deelnemers, grote klasse!!

Langs deze weg willen wij onze sponsoren en donateurs bedanken voor hun steun, op wat voor manier dan ook. Want zonder sponsors is het voor ons niet mogelijk om deze prestatie neer te zetten en zo stichting ROPARUN te ondersteunen. Namens team Snijderfit en Stichting ROPARUN, ontzettend bedankt!!

Waar team Snijderfit vorig jaar van Parijs naar Rotterdam liep, was dit jaar Hamburg het vertrekpunt. In drie dagen tijd liepen ze deze non-stop estafetteloop van ongeveer 570 kilometer. Het doel van deze sportieve prestatie was geld op te halen voor stichting ROPARUN. Deze stichting verstrekt financiële bijdragen aan diverse doelen om het leven van kankerpatiënten zo goed en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Deelnemen aan de Roparun wordt ook wel ‘een avontuur voor het leven’ genoemd. Dat blijkt ook uit het motto wat al jaren is:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Ons team deed mee met acht lopers die elk gemiddeld 71 kilometer aflegden, ofwel meer dan 1½ marathon. Zij werden begeleid door fietsers en ondersteund door fysiotherapeuten, sportmasseurs, catering en chauffeurs.

 

 

Reageren is niet mogelijk.