Generale repetitie

Generale repetitie

groepsfoto
Het Snijderfit Team

Zaterdag 6 mei, een maand voor de Roparun, hebben we onze generale repetitie gedaan. Hét moment om te zien of de procedures die we hebben bedacht ook in de praktijk goed werken. Het weer was ons goed gezind met veel zon en een heerlijke temperatuur.

Om 10:00 uur hadden we ons verzameld op het basiskamp bij Snijder B.V. Na een kort welkomstwoordje van onze teamcaptain werden we op de foto gezet door de fotograaf van het Westfries Weekblad. Daarna maakte Team A zich klaar, zodat 11:00 uur kon worden gestart.

IMG_0753
Team A onderweg

Voor deze “mini Roparun” waren 2 routes uitgezet van ruim 30 km elk, die beide teams moesten afleggen. De lopers wisselden elkaar af, terwijl alle fietsers 60 km lang hun zitvlees testten. Dat laatste bleek in de praktijk (een dag later) tegen te vallen, terwijl de lopers nog wel even door hadden kunnen gaan. Eén hardloper met 3 fietsers eromheen moest er grappig uit hebben gezien. Diverse keren kreeg de loper ‘meelevend’ de vraag “Is je fiets gestolen?” of “Hadden ze voor jou geen fiets meer?”

De catering had alles tot in de puntjes verzorgd door ons te voorzien van broodjes, drinken en snoep in de bus. Terwijl we in de pauze, als het andere team onderweg was, werden getrakteerd op heerlijke nasi/bami met saté.

Al met al verliep de dag heel goed en was het erg gezellig. De verbeterpuntjes waar we tegenaan liepen zijn slechts details. Het draaiboek is getest en succesvol gebleken. Om 21:00 uur was het basiskamp weer opgeruimd.

Wij zijn er klaar voor!

 

Reageren is niet mogelijk.