Mooi bedrag opgehaald tijdens ACON Autocross

Mooi bedrag opgehaald tijdens ACON Autocross

Het Roparun Snijderfit promotieteam heeft zondag 23 april met de collecte op de ACON autocross € 844,00 opgehaald en met de lotenverkoop € 150,00. Bedankt team en natuurlijk grote dank aan de personen die een bijdrage in de bus hebben gedaan of een lot hebben gekocht. Ook ACON bedankt dat we deze actie hebben mogen voeren.

Promotiedame en tevens teamlid Emma Liberg verteld:
Toen we bij de cross aankwamen was het zooitje rotweer, maar gelukkig klaarde het snel op. Rond 12 uur begonnen de mensen een beetje binnen te stromen en zijn we lootjes gaan verkopen. Het publiek van de autocross wist niet erg goed wat de Roparun inhoudt, maar daar hebben we verandering in gebracht!  😉
De meeste mensen waren vooral verbaasd dat de lopers en fietsers zo’n afstand gaan afleggen. ‘Ik vind het met de trein al ver’ en ‘zijn ze niet goed snik’ hebben we meerdere malen voorbij horen komen. Toch reageerden ze ontzettend positief op het goede doel, waar de Roparun voor staat en ze hebben dan ook flink gedoneerd, vooral tijdens de collecte. Al met al was het een gezellige dag met het ‘promotieteam’ van Snijderfit en we zijn zeker niet ontevreden met de opbrengst!

 

Reageren is niet mogelijk.