Team SnijderFit 2018

Team SnijderFit 2018

Team SnijderFit bestaat uit acht lopers, die gemiddeld 71 kilometer lopen, oftewel meer dan 1½ marathon. De lopers worden opgesplitst in twee teams die door fietsers worden begeleid en ondersteund door fysiotherapeuten, sportmasseurs, catering en chauffeurs.

Teamcaptain
avatar_male
Jerry Wolsink
Waarom Roparun?
Het goede doel. Een fantastisch evenement om zoveel mogelijk geld binnen te halen.
Mijn voorbereiding bestaat uit het uitwerken van de wensen van de deelnemers om alles in goede banen te leiden. Het organiseren staat voor mij bij de Roparun op de eerste plaats en ik verwacht dat we als team van “SnijderFit” ook veel plezier zullen hebben.
Lopers
Michiel Schouten
Michiel Schouten
Waarom Roparun?
Ik mag dit jaar 2018 voor de 3e keer mee met de ROPARUN. 3 jaar geleden startte ik in Parijs en dit jaar vanuit Hamburg. Mijn grote passie is hardlopen, al krijg je dan de kans om je hobby met zo’n mooi goed doel te combineren is dat natuurlijk fantastisch.
Mike Janssen
Mike Janssen
Waarom Roparun?
Grote uitdaging om met het hardloopteam en met collega’s deze run te doen voor het goede doel.
Rick Mes
Rick Mes
Waarom Roparun?
Het is een uniek evenement om aan mee te mogen doen. Van Hamburg naar Rotterdam rennen… Deze wil ik op m’n naam schrijven! De uitdaging is groot, maar als je dan ook nog een goed doel kan steunen en een gezellig weekend tegemoet gaat, heb ik meteen ja gezegd.
Jesse van der Berg
Waarom Roparun?
Ik ben Jesse 32 jaar en woon in Zutphen (vrijgezel en no kids op een hondje na) werkzaam in de thuiszorg. Hardlopen en kickboksen zijn mijn passie 💥 ik loop hard sinds 2013. Vorig jaar de roparun mogen doen als loopster van Parijs naar Rotterdam wat was dat gaaf!! Super leuk dat ik nu de andere route mag doen en daarnaast gaaf om ook door Zutphen heen te komen met de roparun 😀. Mijn ouders heb ik helaas verloren door die vreselijke ziekte kanker. Ik heb vorig jaar toen ik afscheid nam van mijn lieve papa beloofd dat ik elk jaar de roparun zou doen dus als ik een traantje zal laten dan weten jullie waarom 😊. Sportieve groet Jesse
avatar_female
Sidney Kobé
Arjan Blankendaal
Arjan Blankendaal
avatar_male
Marinus Zwijnenburg
 avatar_male
Aart Geesink
Fietsers
Dave van Zijl
Dave van Zijl
Waarom Roparun?
Grote uitdaging en dan ook nog voor zo’n goed doel.
Patrick Jansen
Patrick Jansen
Waarom Roparun?
Ik doe mee voor het goede doel natuurlijk maar ook voor de uitdaging.
avatar_male
Marco Molleman
Peter Konst
Peter Konst
Waarom Roparun?
Nou, het is een uitdaging/avontuur die je met z’n allen aangaat. Wat goed is voor het teambuilding.
Yvonne Kuilboer
Yvonne Kuilboer
Waarom Roparun?
Allereerst het goede doel. Fantastisch hoeveel geld er elk jaar weer wordt binnengesleept. Ten tweede de uitdaging. De uitdaging voor mij zit hem vooral in de voorbereiding, het organiseren om alles in goede banen te leiden.
Foto Loes Hollenberg
Loes Hollenberg
Waarom Roparun?
Super leuk, dat ik de kans krijg om aan dit fantastische evenement mee te mogen doen en nog voor een goed doel ook!
Ik heb er zin in team Snijderfit!
Chauffeurs
avatar_male
Jan Alting
avatar_male
Mark Vreeburg
Organisatie en verzorging
Daan Wolkers
Daan Wolkers
Waarom Roparun?
Een mooi evenement om samen met collega’s te mogen voltooien, en tevens veel geld op te halen om nog wat te kunnen betekenen voor de ernstig zieke mensen.
Mirjam Kager
Mirjam Kager
Waarom Roparun?
Het lijkt me mooi om als team deze prestatie neer te kunnen zetten en tegelijkertijd mijn steentje bij te kunnen dragen aan het ongelofelijk belangrijke doel van de Roparun.
Piet Kuin
Piet Kuin
Waarom Roparun?
Het is leuk werk om sporters te begeleiden/verzorgen.
Zeker in combinatie met een goed doel zoals Roparun.
Ben altijd weer trots om te zien dat er mensen zijn die vrijwillig zo’n groot evenement opzetten, de deelnemers die zich voor het goede doel uit de naad lopen en alle mensen die direct of indirect zich kosteloos inzetten.
Niet te vergeten het grote geldbedrag dat bijeengebracht wordt om deze ziekte te verslaan!
avatar_male
Jan Voermans
foto jdi
Jeroen Dimmendaal
Waarom Roparun?
Een sportief evenement met collega’s met als doel het binnen halen van sponsorgelden voor het goede doel is toch fantastisch om daar deel van uit te maken. Mijn sportieve deel zal wat minder zijn maar als verzorgende voor het team zal ik mijn steentje bijdragen voor een mooie prestatie.
Yvonne de Jong
Yvonne de Jong
Waarom Roparun?
Omdat het belangrijk is veel geld bijeen te brengen, zodat kanker nog beter bestreden kan worden. Om m’n lopende- en fietsende collega’s een beetje in de watten te leggen, zodat zij een TOP prestatie kunnen leveren. Voor de “ Teamspirit”, de gezelligheid en om mooie herinneringen te maken. Hamburg “Here we come”.
avatar_female
Nienke Schaafsma
Franciska
Franciska Spruit
Het is een mooi en goed doel, dat veel geld binnenhaalt. Je werkt als team samen om dit voor elkaar te krijgen. Ik vind het dan ook mooi om met mijn kennis en vaardigheden het team te helpen om zo de eindstreep te halen.